مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی و سو سابقه

سلام من سال 97 تو جنگل با مشروب پلمپ شیشه خارجی گرفتن و شرب خمر نداشتم حکمم جزای نقدی حبس شلاق بود که هم‌ جزای نقدی دادم پرونده مختومه شد میخواستم ببینم الان برای امریه سربازی میخوام سو سابقه بگیرم آیا در سو سابقه من میزنه که دارای سابقه کیفری هستم یا نه ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در سوابق شما قانونا نباید سو پیشینه بنویسند ولی ظاهرا در گواهی های صادره جمله (( فاقد محکومیت موثر )) نوشته می شود که این کلمه موثر خودش نشان از مجازاتی دارد که سابقا انجام شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود سوال شما قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید. |

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محکومیت موثر کیفری نخواهد بود اما در سابقه موجود است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید