مشاوره حقوقی رایگان - تصدیق اصالت اسناد و اوراق دفاتر اسناد رسمی

سلام در سایت https://my.ssaa.ir/portal/ssar/originality-document این متن بود متن سند:
باتوجه به شرط ضمن عقدباتحقق عقدصلح عين ومنافع موردصلح به متصالح انتقال يافت وحق انتفاع ازموردصلح به عقدعمري تازمانيكه مصالح زنده است درمالكيت وي مستقرشدكه مادام الحيات مجاناازآن استفاده نمايدمنافع موردصلح قبلابه كسي واگذارنشده است و مورد صلح كمافي السابق درتحويل وتصرف مصالح باقي ماندواسقاط كافه خيارات خصوصاً خيارغبن و غبن فاحش (باستثنا خيار شرط) از طرفين بعمل آمد و متصالح باوقوف كامل ازموقعيت موردصلح قبول مصالحه نمود و ضمن العقد بين طرفين شروط ذيل الذكر مقرر گرديد: 1- منافع موردصلح مادام الحيات مصالح براي وي برقرارگرديد و مصالح حق استيفاء مادام العمر خود از منافع موردصلح را دارا خواهد بود. بديهي است كه پس ازفوت مصالح منافع موصوف درمالكيت متصالح مستقرمي گردد. بديهي است در اجراي اين شرط ملك در تصرف مادام الحيوه مصالح باقي خواهدماند. 2- مصالح از حال التحرير اين سند الي ده (10)سال شمسي حق فسخ اين مصالحه را به صورت يك جانبه و بدون نياز به صدور هيچگونه حكمي از محاكم قضائي دارا خواهد بود. متصالح عدم مغايرت مفاد گواهي هاي مستند اين سند را با وضعيت موجود در مورد صلح اعلام و با مسئوليت خود اقدام به قبول مورد صلح نمود. مفاد بند دوم بخشنامه 130/ 10- 14/ 1/ 58 سازمان ثبت به متصالح تفهيم و متصالح از هر حيث و جهت با مسئوليت خود اقدام به قبول صلح نمود. میشه لطفا ساده تر به من توضیح بدهید این متن چی می گه اصلا چیزی متوجهه نشده ام

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

مصالح: کسی که چیزی را صلح می کند
متصالح: کسی که چیزی بهش صلح شده

مالی تا زمان زنده بودن مصالح به متصالح صلح شده که میتونه هر تصرفی در زمان حیات مالک اصلی(مصالح) انجام بده
این مال قبلا به کسی داده نشده و از قبل هم در تصرف و استفاده متصالح بوده
اسقاط کافه خیارات: یعنی طرفین عقد (مصالح و متصالح) حق استفاده از یکسری اختیارات قانونی جهت بر هم زدن این عقد رو از خودشون سلب کردن و دیگر نمی توانند از این حق استفاده کنن(این شرط به نفع متصالحه)
شرط اول: علاوه بر متصالح، مصالح هم حق استفاده و تصرف در این مال رو داره. پس از فوت مصالح نیز منفعت مال به متصالح منتقل میشه(مالک میشه)
شرط دوم: مصالح(مالک اصلی مال) به مدت 10 سال می تواند هر زمان که دلش خواست این عقد رو بهم بزنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مال موردنظر از مالک به طرف دیگر قرارداد منتقل شده ولی منافع در زمان حیات متعلق به صلح کننده خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مال صلح شده از مالک به طرف دیگر قرارداد منتقل شده ولی منافع در زمان حیات متعلق به صلح کننده خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صلح عمری با حق فسخ می باشد که منافف تازمان زنده بودن مصالح برای وی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب موضوع شما می بایست مورد بررسی دقیق قرار گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید تا توضیح کامل بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این متن در خصوص شرایط عقد صلح است که میتواند ضمن عقد گنجانده شود. حالا اگر سوالی هست مطرح کنید تا اختصاصی در مورد ان پاسخ بگیرید