مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری و خفت گیری

با توجه به اینکه مدتیست زورگیری، کیف قاپی و خفت گیری رو به افزایش است، برای اطلاع خودم و سایرین میخواهم بدانم اگر با این قبیل اشخاص روبرو شدیم بهترین رفتار از نظر قانونی چیست؟
به عنوان مثال آیا اسپری فلفل همراه داشته باشیم و استفاده کنیم، یا با چوب و امثالهم از خود دفاع کنیم یا راه دیگری پیشنهاد میکنید.

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

از اطلاعات پلیس پیشگیری سوال شود لکن استفاده از اسپری و شوکر مجوز میخواهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چون مجوز ندارید استفاده از اسپری توصیه نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حمل اسپری فلفل نیاز به مجوز دارد و در صورت حمل به مجازات حبس محکوم می شوید، استفاده از چوب سایر وسایل مجاز اگر جهت دفاع از خود و مال خود باشد مشکلی ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اسپری فلفل یا شوکر مجوز میخواهد اما اقدام شما در حد دفاع از خود مشکلی ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

حمل اسپری فلفل نیاز به مجوز دارد اقدام شما در حد دفاع از خود مشکلی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسپری فلفل و شوکر نیاز به مجوز دارد. در حد متعارف از خود دفاع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حمل اسپری فلفل نیاز به مجوز دارد و در صورت حمل به مجازات حبس محکوم می شوید،

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مجوز حمل اسپری داشته باشد(برای مشاغل خاصی است).بهترین راه پیشگیری و احتیاط در قفل ماشین و حمل وسایل و در نهایت فرار است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام استفاده از اسپری وشوکرنیاربه مجوزحمل دارد،باوسایل مجازدیگرمیتوانیدازخوددفاع نمایید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام برای اسپری فلفل و... از ارگان مربوطه مجوز تهیه کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام در اینطور مواقع متاسفانه دفاع مشروع تلقی نمیشه ‌‌و اثبات آنهم مشکل است حمل اسپری هم تعقیب سخت کیفری دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسپری فلفل و شوکر نیاز به مجوز دارد. در حد متعارف از خود دفاع کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون مجوز ندارید استفاده از اسپری توصیه نمی‌شود