مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخریب

سلام وقت بخیر ما یه ساختمان هشت طبقه داریم که زیر خونه تعدادی مغازه وجود داره ساختمون ترک های زیادی داره به طوریکه آتش نشانی حکم تخلیه داده اما شهرداری و صاحب مغازه ها همکاری نمیکنن ایا راهی هست بشه حکم تخریب گرفت
البته چاه ساختمون هم پرشده و توخیابون میریزه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید وکیل بگیرید و از طریق دادگاه اقدام کنید و مراحل تخریب را انجام دهید برای کسانی هم که همکاری نمی کنند می بایست اقداماتی انجام دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه می توانید طرح دعوی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید به استناد نامه آتشنشانی اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تخریب به دلیل عدم امنیت جانی . با جلب نظر کارشناس دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما باید بر اساس نامه آتشنشانی دادخواست جهت الزام به تخلیه محکم تخریب بگیرید