مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سرایدار

سلام خسته نباشید.پدر مادرم ده سالی هست که سرایدار یه باغی سه هزارمتری هستن قراردادی ندارن با صاحب باغ بیمه هم نبودن تو این ده سال.توی باغ یه ویلای بزرگ هم هستش که تمام کارای نظافتی و آشپزی...همه شو پدر مادرم انجام میدن امسالم حقوقشون ماهی 3میلیون شده.خواستم بپرسم الان که میخوان بلند بشن از باغ حق و حقوقشون چقدر هستش؟چقد پول میتونن بگیرن.ممنون میشم جواب سوال منو بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار باشند می توانند از طریق اداره کار پیگیری کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حقوق سرایدار محترم مطابق قانون کار پرداخت می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانند از اداره کار درخواست خود را پیگیری کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حق بیمه زیاد میشود میتوانند از طریق اداره کار پیگیری کنند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمایید