مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از ارث

سلام
دوست دارم برای گرفتن مهریه ام اقدام کنم ولی میدانم شوهرم فعلا مالی ندارد . لیکن احتمال فوت پدرش است
با توجه به اینکه ایشان در شهر دیگر زندگی میکند و دسترسی و اطلاع از وضعیت آنها ندارم
1-چگونه میتوانم از طریق درگاههای قانونی و الکترونیکی به محض فوت پدرش مطلع شوم
2-پس از مطلع شدن از فوت پدرش چگونه میتوانم از ارث پدرش مهریه ام را طلب کنم
یا اگر کلا روش بهتیری با توجه به شرایط من میدانید راهنمایی بفرمایید
ضمنا طلاق ام را مدتها پیش گرفته ام ولی برای مهریه اقدام نکردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعد از فوت پدر میتوانید اموالی که به زوج سابق به ارث می‌رسد را مطالبه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بعد از فوت پدر
میتوانید اموالی که به زوج سابق به ارث می‌رسد مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اموالی که به زوج سابق به ارث می‌رسد مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فوت پدرش می توانید سهم الارث زوج را توقیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید اموالی را که به زن سابق به ارث رسیده است را طلب نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

راهکاری برای اینکه شما از طریق درگاه‌های قانونی زمان فوت را بدانید وجود ندارد ولی بعد از کسب اطلاع از اطرافیان میتوانید نسبت به توقیف سهم الارث زوج اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بعد از فوت پدر زوج میتوانید از طریق اجرای ثبت نسبت به توقیف سهم الارث ایشان اقدام کنید