مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاريه/احضاريه حضور در جلسه رسيدگي براي شخص ذي سمت و مرتبطين

در سامانه ابلاغیه الکترونیکی برای بنده این ابلاغیه اومده معنا و مفهومش چیه و اگه شرکت نکنم برای من مشکلی پیش نمیاد؟
در خصوص دعوي ....نام مادرم.... به طرفيت شما مبني بر اعسار از پرداخت هزينه دادرسي و مطالبه خسارت دادرسي و مطالبه مهريه در وقت مقرر فوق جهت رسيدگي در اين شعبه حاضر شويد.
پدر بنده فوت کردند و یکسال میگذره. مادرم تا این مرحله پیش رفته منم رابطه ای باخانوادم ندارم و نمیخوام در روز مقرر حاضر بشم.در این ابلاغیه کلاً چه چیزی رو خواسته مادرم.مهریه رو مگه از فرزند مطالبه میکنند؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..بنظر میرسه به علت فوت پدرتان، همسر ایشان مهریه خود را به اجرا گذاشته و از آنجایی که شما از وراث پدر هستید قانونا مورد خطاب قرار گرفته اید و اگر ارثیه ای به جا مانده است مادرتان درصدد توقیف آن است و شما اگر ادعای مادرتان را قبول ندارید می توانید به این امر اعتراض کنید چرا که ارثیه متعلق به شماست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خواسته مادر شما مطالبه مهریه از ماترک ( اموال پدرتان ) است و نه از شما
و چون مبلغ هزینه دادرسی را ندارد که بدهد تقاضای اعسار کرده است
و چون شما جز ورثه هستید مادرانتان باید به طرفیت شما اقامه دعوا نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

مهریه حقی هست که از دارایی شوهر متوفی قبل از تقسیم ارث بااید انجام بشه و مطالبه اون حق قانونی مادرتان هست و جلسه رسیدگی برای اثبات عدم توانایی مادر شما هست از پرداخت هزینه دادرسی پرونده