مشاوره حقوقی رایگان - اخراج فرزند از خونه

سلام من یه داداش دارم خیلی اذیت می‌کنه ومعتاده بعضی وقتا هم پدر و مادرم رو مورد ضرب قرار میده وقتی هم تو خونه راه نمیدیمش به زور میاد میخواستم بدونم میشه کلا اخراجش کنیم از خونه به طوریکه اگه اومد تو خونه غیر قانونی باشه و پلیس بیاد ببرشی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است جهت درمان اعتیاد برادرتان اقدام کنید و اخراج از منزل راه حل درستی نیست .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

جهت درمان اعتیاد برادرتان اقدام کنید ضمن اینکه قانونی متنبه و اصلاح میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ابتدا می توانید قفل درب ها را عوض کنید و بعد از آن می توانید در صورت مزاحمت با پلیس تماس گرفته و از وی شکایت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر به سن رشد رسیده بله. ولی بهتر است او را از طریق کمپ درمان کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت مزاحمت با پلیس تماس گرفته و از وی شکایت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت مزاحمت بله ولی بهتر است از طریق کمپ به درمان ایشان کمک نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با 110 تماس بگیرید و برای ترک اعتیاد برادر وی را به کمپ بفرستید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باپلیس 110,تماس بگیرید،ضمن اینکه میتوانیدازطریق کمپ اقدام نمایید