مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق فرزند معلول

سلام.
پدر من 81 سالشه و مادرم حدودا 10 سال که فوت کردن. برادری دارم که کمی مشکل ذهنی داره (بازیهای فکری مثل شطرنج و خوب بازی می کنه). لکنت داره و به دلیل لوچی چشم در راه رفتن هم خیلی نرمال نیست ( نه اینکه نتونه راه بره ولی از راه رفتنش مشخص که انسان نرمالی نیست) الان حدودا 49 سالشه و سواد نداره. بیکار و هیچ آموزشی ندیده و در کل بابت خرج روزانه محتاج پدرم. هر دو با هم زندگی می کنند و بقیه بچه ها همه ازدواج کردند. حدودا سه چهار سالی می شه که پدرم سر ناسازگاری گذاشته و هر روز محدودیت هایی برای برادرم ایجاد می کنه. برادرم می تونه خودش نیمرو درست کنه غذا گرم کنه چای دم کنه اما اصلا اجازه دست زدن به هیچ وسیله ای و نداره. و یه اتاق داره که یا باید تو اون اتاقش بمونه یا بره بیرون. حق نشستن تو سالن خونه رو نداره. و دو سه هفته ای هم میشه که کلا از صبحانه و ناهار و شام خبری نیست . و دیشب هم تو خونه راهش نداده و برادرم مجبور شده شب بیرون از خونه مونده. برای در آپارتمان یه قفل گرفته که اگر خودش (پدرم) خونه نباشه برادرم هم نتونه بره خونه. با توجه به غر غرهای بیش از حد پدرم همه بچه ها از دور و برش پراکنده شدن و واقعا رفتاراش غیر قابل تحمل شده.
میخواستم بدونم آیا پدر من اجازه همچین کارهایی رو داره؟ ما خواهر برادرا چه کاری می تونیم بکنیم. از کجا می تونیم کمک بگیریم. چطور این مشکل و حل کنیم؟
واقعا واقعا مستاصل شدیم. پدرم به لحاظ مالی مشکلی نداره. صاحبخونه است ولی ما بچه ها توان مالی نداریم که خونه ای مستقل برای برادرم اجاره کنیم در صورتی که پدرم چند مستاجر داره و امکان اجاره خونه هم برای برادرم داره ولی این کار ونمی کنه. تو رو خدا کمکم کنید واقعا درمونده شدیم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدرتان چنین حقی ندارد . حتما با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید تا به کمکتان بیایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سرپرستی دادگستری پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مراتب را به دادستان شهر خود اعلام و گزارش کنید