مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن قفل درب منزل و راه ندادن شوهر در منزل

آیا خانم قفل درب رو عوض کنن هم پسر هم پدر رو راه ندن تو خونه و دختر رو ندن که پدر ببینه آیا نفقه به مادر و دختر و مهریه بهشون تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
نفقه زن در صورت تمکین تعلق می گیرد ولی مهریه تعلق می گیرد .
موفق باشید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله این موارد ربطی به میزان مهریه و یا نفقه ندارد پدر حق ملاقات فرزند دارد که می‌تواند بابت آن دادخواست دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مهریه زوجه در هر حالتی باید پرداخت گردد
نفقه زوجه باید پرداخت گردد مگر نشوز زوجه احراز و اثبات گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلان
نفقه در صورت تمکین پرداخت می شود و شما تا زمانیکه عدم تمکین همسرتان را ثابت نکنید ملزم به پرداخت می باشید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت تماس بگیرید

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود بر شما.
اگر قفل رو یکی از طرفین عوض کنه میشه با هماهنگی و حضور مامور کلانتری و قفل ساز قفل رو عوض کرد.
منشا و ریشه و دلیل مشکل رو پیدا کنید و مشکل رو حل کنید. توافق کنید و یا مصالحه. با قفل عوض کردن و راه ندادن و این کارها مشکل بدتر میشه.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندا ت وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریقق سایت تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله مگر با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کند و بعد دادخواست عدم تمکین بدهید