مشاوره حقوقی رایگان - سکونت فرزند بالای 18

سلام وقت بخیر
بنده پسری با سن حدود 23 سال میباشم و به علت تحصیل در دانشگاه و اینکه رشته تحصیلی ام بسیار سنگین میباشد در حال حاضر توانایی اشتغال ثابت ندارم. قابل ذکر است که خوابگاه هزینه ای در دانشگاه به من داده میشود ولی در استانی غیر از محل سکونتم هست. (فاصله استان دانشگاه تا استان سکونت کم است و معمولا رفت و آمد میکنم)
من برای سکونت با خانواده ام به مشکل خوردم و خانواده میگویند که در خانه نمان
میخواستم بپرسم از لحاظ قانونی حکم این قضیه بنده چیست

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه بالای 18 سال هستید قانونا باید مستقل زندگی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که تحصیل شما تمام نشده تامین مسکن و نفقه بر عهده پدرتان می باشد و می توانید در منزل پدرتان زندگی کنید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پدرت ندارد یا تقبل نمی کند که هزینه تحصیل شما را پرداخت کند ترک تحصیل کن و برو دنبال یه سعل و در امد تا بعدا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پدر مکلف است تا زمان تحصیل ، تمام هزینه های فرزند را پرداخت نماید و تا زمان اتمام تحصیل پدر نمی‌تواند شما را از خانه اخراج نماید