مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام درخواست مهریه نفقه دادم مدت 33بلاتکلیف درمنزل پدرم هستم همسرم تمام اموال به نام خواهرش زده حتی حقوق هم صاحب کار که پیمانکار هست به حساب خواهرش واریز میکند ایشون اکنون اعسار زده من چه کاری باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید صوری بودن این مورد را از طریق محاکم حقوقی پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ادله وادعای خود را در اینخصوص ثابت نماید تا اعسار وی رد شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با ارایه مدارک و اسناد ثابت کنید که معاملات و مبالغ به صورت صوری انتقال یافته در این صورت شکایت شما ثبت و ان معاملات باطل میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

ابطال معاملات صوری همسرتان را مطرح نمایید