مشاوره حقوقی رایگان - التزام به انجام تعهد

با سلام
اینجانب می خواهم قریب به 800 میلیون تومان پول را بدهم به یک شخص در قالب سرمایه گذاری که این شخص با پول خودم کاری را راه اندازی کند وبعد در سود ماهیانه آن کار شریگ باشم
حالا سوالم اینه
اولا باید چطوری با ایشان قرار داد بنویسم که اگر یک شخص بعدا فوت کرد من باید پول خود را از کیه بگیریم
و بعد باید چطوری قرارداد را تنظیم کرد که من مثلا تا 10 سال در سود ماهیانه این کار شریک هستم وبعد از 10 سال باید اصل پول را به اینجانب باز گرداند واگر فردا روزی ایشان فوت کرد و ورثه آن شخص همه چیز و مفاد قرار داد را برعهده بگیرند و هم سود ماهیانه را پرداخت کنند وهم اصل سرمایه را
با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در قالب مضابه که در سود و زیان شریک باشید سود به میزان مشخص حالت ربا دارد و به دردسر میافتید ترجیحا این کار را نکنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید یک قرارداد مناسب توسط وکیل تنظیم شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید یک قرارداد مناسب توسط وکیل تنظیم شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد مضاربه تنظیم کنید و برای تضمین بازپرداخت سود و اصل پول ملکی را به عنوان وثیقه قرارداد دهید یا از شخص معتبر چک یا سفته بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد مضاربه تنظیم کنید بهتر است از وکلا کمکبگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

قرارداد مضاربه تنظیم کنید بهتر است از وکلا کمکبگیرید