مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام و خسته نباشی خدمت سروران زحمت کش
عمه اینجانب فوت نموده در حالی که اصلا ازدواج نکرده حال سهم الارث خود را طی یک نذرنامه عادی و در حضور شهود وا حاکم شرع وقت به پدرم بخشیده است
حال بچه های عمویم از ما شکایت نموده اند ودادگاه بصورت قطعی ما را محکوم کرده است بخاطر اینکه یک اثر انگشت متعلق به سال 22 در ثبت احوال موجود است که با اثر انگشتی که روی نذرنامه
با شرایط فوق زده شده همخوانی ندارد
حال شورای افتای مرکز بزرگ اسلامی نذرنامه را تایید کرده اند آیا میشود پرونده را به جریان انداخت یا خیر
لطفا راهنمایم بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به آن نظریه کارشناس میتوانید اعتراض کنید و کپی ان تایید شورای افتا را نیز پیو ست کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شورای مربوطه اعتبار نذر نامه را ثابت کرده بر اساس آن میتوانید با اعتراض نسبت به کارشناسی پرونده را به جریان بیاندازید