مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار پیمانی

سلام.من به مدت 2 ماه است که بعد از قبولی در آزمون استخدامی در ارگان دولتی با کد پرسنلی مشغول به خدمت هستم.اما تا کنون هیچ گونه قراردادی بین من و سازمان مربوطه امضا نشده و هیچ تعهد محضری ندارم.آیا میتوانم بدون طی هیچ روال خاصی، دیگر بر سرکار حاضر نشوم و استعفا بدهم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ترک کار کنید پرونده شما در کمیته انضباطی تخلفات اداری مطرح خواهد شد بهتر است استعفا خود را اعلام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

علی الطاهر بلی ولی مستلزم بررسی وضعیت خدمتی شما است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است استعفا خود را اعلام کنید تا مشکلی بعدا ایجاد نشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است یک ماه قبل استعفا خود را اعلام کنید و بعد از یکماه ترک کار کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ترک کار محسوب میشود مراتب را قانونی سپری کنید