مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام
همسرم مهریه اش را به اجرا گذاشت من درخواست طلاق نمودم و اکنون رای عدم سازش برای ما آمده با حق اعتراض
آیا بنده میتوانم درخواست استرداد بدهم
و بحث مهریه و نفقه و....... چگونه میشود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با همان گواهی عدم سازش دادخواست اعسار از پرداخت مهریه بدهید به همان دادگاه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه و نفقه ندار باشید تقسیط می‌شود با یک وکیل مشورت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به اینکه طلاق از جانب زوج مطرح شده باید کلیه حقوق مالی زوج پرداخت ویا تعیین تکلیف گردد
می توانید اعسار دهید تا تقسیط گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در هر صورت مکلف به پرداخت مهریه و نفقه هستید و ریطی به طلاق ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید دادخواست خود را مسترد نماید مستحضر باشید اگر تقاضای طلاق از جانب مرد باشد به جز مهریه خیلی مسائل دیگر را باید بپردازید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ثبت طلاق را ندارید می توانید ثبت نکنید و اگر ثبت نکنید بعد از سه ماه رأی باطل می شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر قصد ثبت طلاق را ندارید می توانید ثبت نکنید و اگر ثبت نکنید بعد از سه ماه رأی باطل می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله شما میتوانید رای طلاق را اجرا ننمایید ولیکن مهریه همسرتان همچنان پا بر جا خواهد بود