مشاوره حقوقی رایگان - رسمی یا غیر رسمی بودن قرارداد ساکنین قبلی یک مجتمع

با سلام. 4سال پیش یک واحد آپارتمان از یک مجتمع 4 طبقه 12 واحدی خریدم که دارای آسانسور بوده که 12 سال قبل این مجتمع دارای آسانسور نبوده وبین ساکنین آن زمان جهت هزینه نصب وتعمیر وشارژ آسانسور تنظیم شده که هزینه آن براساس طبقات مجتمع با ضریب 1-3-6-9 محاسبه شود ودربندی از قرارداد اعلام شد که هرکس از ساکنین قصد اجاره یا فروش آپارتمان را داشته باشه باید در قولنامه ویا مبایعه نامه به خریدار ویا مستاجر اعلام شه از آن تاریخ تا کنون 9 واحد ساکنین واحدهای خودرا فروخته واکثریت نیز این موضوع را به اطلاع خریدارها نرسانده ودر تابلو اعلانات نیز این موضوع اعلام نشده وحال مدیر جدید مجتمع اعلام کرده باید شارژ وهزینه تعمیر آسانسور براساس قرارداد فوق باشد درحالیکه این قرارداد به روئیت خیلی ها نرسیده وتوسط ساکنین جدید امضا نشد حال سوال این است که آیا این قرارداد قانونی است آیا ‌قابل اجرا چون این قرار داد توسط ساکنین قبلی است ونه جدید وخیلی ازساکنین جدیداز این موضوع اطلاع نداشتند ضمنا قرارداد فاقد تاریخ است

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله خریدار قایم مقام فروشنده هست