مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تقسیط دیه

با سلام دادگاه 68 میلیون دیه اعلام کردن.بعد فرد محکوم شده درخواست اعسار زده و دادگاه هم رای داده یک سوم نقد و مابقی ماهیانه یک ششم یک درصد دیه کامله با اینکه من تو دادگاه اعلام کردم تمام نقد..اینجوری حدود 3 سال طول میکشه تا اقساط رو پرداخت کنه..من میتونم تجدید نظر بزنم تا یک سوم رو بیشتر کنن مثلا نصف و مبلغ هر قسط هم بیشتر بشود?

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله در مهلت فرجه قانونی میتوانید تجدید نظر خواهی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مدارکی دال بر مکنت و ملائت طرف دارید در تجدیدنظربه دادگاه ارایه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعتراض کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست