مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام.
بسیار خلاصه بگم
1-اقرار به بزه کرده به جرم کندن گوش سمت چپ من البته یک ششم و 91 روز تعزیری حبس
2_تازه اعتراض زدیم از پرونده برای اعتراض به تقسیط دیه
4-من در لایحه اعتراض که حکم اداره کار که نفع من رای داده بود رو بردم دادگاه حقوقی که نیومد و رای به نفع من صادر شد (و تقاضای اعسار نزده) و جالب اینجا است که یک ماه قبل تقاضای اعسار کیفری رو داد!!!
آیا قبل از آمدن جواب تقسیط دیه تقاضای تحقیق از شهود کنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

آیا ندادن تقاضای اعسار در اجرای مدنی شخصی به اعسار کیفری همان شخص تاثیر گذار است؟
فاصله 1 ماه

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورت گذشت یک سال از زمان قطعیت حکم لازم است برای اجرای حکم ووصول دیه از طریق اجرای احکام کیفری اقدام نمائید ودر صورت تقدیم دادخواست اعسار توسط محکوم علیه تکلیف شما معرفی مال ازهرقبیل که متعلق به محکوم علیه می باشید تا قادر به نتیجه مطلوب مبنی بررد دعوی اعسار گردید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تقاضای تحقیق از شهود معنا نمی یابد ….