مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام خسته نباشید. میخواستم بدونم اگر شخصی که بعد از رد تجدید نظر خواهی به رای دادگاه، درخواست اعسار پرداخت دیه عمد کند؛ و با توجه به استعلامات گرفته شده از بانک ها و پلیس راهور و غیر ... مشخص شود، ایشان مالی ندارن و با 2 نفر که هم ضامن ایشان هستن و هم شاهدین؛ برای اثبات نداشتن توان مالی ایشون و قبول درخواست اعسار، محکوم به تقسیط دیه شده اند. الان بنده که شاکی هستم باید چکار کنم باید تا پایان زمان 20 روز اعتراض بایستم و بعد به اجرای احکام مراجعه کنم یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام. پس از گذشت 20 روز از ابلاغ و قطعیت رای ، در صورت عدم پرداخت اقساط میبایست تقاضای اجرای حکم نمایید