مشاوره حقوقی رایگان - بازپرسی

بازپرسی چیست و چه کار انجام میشه

پاسخ ها :

بازپرسی

سوالات مرتبط

بازپرسی
سلام وقتتون بخیر دیروز که تعطیل بود هشت صبح یکی با من تماس گرفت من جواب ندادم بعد که پیام دادم پرسیدم شما گفتن خانم ... از اتاق 123 بازپرسی باید برم دادگاه پرسیدم چرا ؟ گفتن به جرم دعوا در صورتی که ...
شکایت از بازپرس پرونده
خواهرمن یک سال پیش توسط داماد مان به قتل رسیده قبل از مرک آثار ساییدگی و ضرب جرح که پزشک قانونی تایید کرده وبعد از دو مرحوم شده بردیم پزشگ قانونی کالبد شکافی علت ان را شکستی تیروید غضرف اعلام کرده باز...
زمان حضور در شعبه بازپرسی
با سلام، احضاریه ای در روز چهارشنبه مورخ 1402/10/20 ساعت حدود 4 بعداز ظهر از سوی شعبه بازپرسی واقع در کرج برای اینجانب ارسال شده است و در همان موقع نیز توسط من رویت شده است. مهلت حضور 5 روز ذکر شده. م...
بازپرسی
سلام من چند روز قبل به شعبه بازپرسی رفتم بخاطر اتهام انتسابی حالا کپی پرونده رو گرفتم متوجه شدم شاکی دو دختر خود را به عنوان شاهد گذاشته و شهادت دروغ داده اند حال ایا در همین شعبه بازپرسی میتونم لایح...
ثبت مجدد پرونده در بازپرسی
سلام بنده 9فقره چک امانت دادم ولی طرف کلاهبردار از کار در آمد همه رو پاس کردم ولی بعد از این که رای برای طرف صادر کردن 56 نفر شاکی یکی هم خودم ولی بعد از این که رای صادر شد اسم‌ بنده را جز متهم ش...