مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بازپرس پرونده

خواهرمن یک سال پیش توسط داماد مان به قتل رسیده قبل از مرک آثار ساییدگی و ضرب جرح که پزشک قانونی تایید کرده وبعد از دو مرحوم شده بردیم پزشگ قانونی کالبد شکافی علت ان را شکستی تیروید غضرف اعلام کرده باز هم بازپرس برای داماد ما منع تعقیب صادر کرده بعد از اعتراض به دادگاه آن هم بدون خواندن پرونده رای صادر کرد

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نسبت به رای صادره می‌توانید اعتراض بزنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر دلیل جدید دارید مجدد برای یکبار می توانید از دادستان بخواهید پرونده را رسیدگی کنه.