مشاوره حقوقی رایگان - نحوه فسخ قرارداد اجاره

سلام وقت بخیر من قرارداد اجاره ملکی رو بستم در روز قرارداد معین شده بود که پول پیش کامل پرداخت شود ایشون از من مهلت خواستن من هم کلید رو تحویل دادم و ایشون نقل مکان کردن به ملک اما هنوز بابت پول پیش من رو سرکار گذوشتن میخاستم بپرسم برای فسخ قرارداد و گرفتن حکم تخلیه باید چیکار کنم بهشم گفتم خونه پیدا کن بلند شو اما خبری نیست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط فسخ مهیا باشد امکان فسخ وجود خواهد داشت در غیر این صورت می توانید الزام به پرداخت ودیعه را درخواست نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که در قرارداد شرط کرده اید، اگر مستاجر پول پیش را پرداخت نکند قرارداد را می توانید فسخ کنید در این صورت می توانید فسخ کنید.
در غیر این صورت باید دادخواست مطالبه وجه ودیعه بدهید، بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه ودیعه بدهید، بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا که امسال در سال 1401 نیز تمدید گردید مستاجر میتواند با 25 درصد اضافه اجاره به سکونت خود ادامه دهد مگر

یک وکیل :

با سلام چنانچه شرط فاسخی جهت عدم پرداخت ودیعه تعیین کرده باشید به آن استناد نمایید و تقاضای فسخ نمایید د غیر اینصورت با ارسال اظهارنامه مطالبه تخلیه بع علت عدم پرداخت ودیعه که بخشی از اجاره بها می باشد بنظر حتی امکان تقاضای صدور دستور تخلیه فوری از شورای حل اختلاف نیز وجود دارد.مطالبه مبلغ باید آخرین اقدام شما باشد زیرا با مطالبه ودیعه عملا رضایت خود را بر ادامه حیات حقوقی قرارداد بصورت عملی و ضمنی اعلام کرده اید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه ارسال و بلافاصله دادخواست مناسب با توجه به شرایط و مفاد قرارداد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به مفاد قرارداد بستگی دارد و نیاز به بررسی دارد جهت اظهار نظر