مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و تهدید به قتل

سلام خسته نباشید. من مشتری سابق یه طلافروشی بودم و همراه شوهرم هم میرفتیم .... و چیزهایی سفارش میدادم و شمارمو دادم که در صورت آماده شدن تماس بگیر و زنگ میزدوعکس انگشتر‌گشوار رو می فرستاد...ومن چندبارطلافروختم وگفت فرداپولش رومیریزم نمی ریخت ومن بهش زنگ میزدم ویادآوری می کردم ومی گفت یه ساعت دیگه وخبری نبوددوباره زنگ میزدم تااینکه می ریخت وخودش زنگ می زدومی گفت ریختم...بعدازمدتی مزاحمت برام ایجاد کرد ومن شوهرم رودرجریان گذاشتم وچون تهدیدهایی من روپشت تلفن کرد ترسیدیم و رفتیم همراه شوهرم شکایت کردیم و شوهرم کلا درجریان بود.حتی خودش وکیل گرفت وگذاشتم روپرونده....من درخواست پرینت دادم وبه عنوان مزاحمت تلفنی شکایت کردم وبازپرس مجرم شناختش طبق تماس هایی گرفته بودودادگاه سه ماه زندانی زد براش واعتراض گذاشت ودردادگاه تجدیدنظرگفت من شغلم باخانم هاست وباخانم هادرارتباطم وروزانه واسه صدتازن پول می ریزم به حسابشون..واونجا دادگاه تجدیدنظرهم گفت ازاینجا که این آقاکارش طلا فروشیه وباخانم هادرارتباط وتماس دوطرفه بوده صدق برمزاحم تلفنی نیست وتماس هادررابطه باشغله وکارآقاست. وحکم برائت خورد....‌شوهرم که خودم بهش گفتم که مزاحمم شده وتااخردرجریان بود...العان باآبرووحیثیت من بازی کرده وازطریق پیامک واسه دامادهامون وعموهام شروع به بردن آبروی من کرد.به دروغ....ومن حتی به خانوادم هم گفتم حتی خودشوهرم گفت درجریان بودن...وحتی به دروغ باداشتن مدارک که باپیام گفته به دروغ که رابطه نامشروع داشته که باآبروی من بازی کنه..‌وحیثیتم رو خدشه دار کنه. العان می تونم برعلیهش باداشتن پیاماکه باآبروم بازی کرده شکایت کنم... و موفق می شوم و شکایتش روکردم واسه کتک کاری ونامه پزشک قانونی بردم و تهدید به قتل کردم و چهارتاشاهدبردم.والعان که من شکایت کردم این پيام هاروداده وباعث شده آبروم خدشه دار بشه با دروغ...جرمش واسه کتک کاری وتهدیدبه قتل وریختن آبروی من با پیام وتلفن چیه .... ممنون میشم راهنمایی کنید .. یاحق

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مجازات توهین و تهمت و تهدید و کتک کاری متفاوته اگر بتونید ثابت کنید حداقل دو سال زندان و پرداخت دیه و شلاق در پی دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات تمام اتهامات مجازات دیه و شلاق و حبس دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گر بتونید ثابت کنید تا دو سال زندان و پرداخت دیه و شلاق در پی دارد.