مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

باسلام خدمت همه عزیزان
همسرم بخاطر مشکلات روحی که داره درطول زندگی مشترکمون با شک زیاد هرروز منو محکوم به رابطه با یه خانم میکرد. و همیشه باهم درگیر بودیم. الان هم سه ماه بخاطر دروغ و تهمتی دیگه از خونه رفته و خونوادش و بالخصوص مادرش اجازه بازگشت نمیده و داروهاشو هم ترک کرده
هرجاهم نشسته تهمتهارو گفته جوری که اکثر فامیل از این موضوع خبردارن
آیا میتونم شکایتی، ازشون بابت این تهمت ها بکنم یا نه
متشکر میشم از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام اگر بتوانید با شاهد ثابت کنید که نسبت جرمی را به شما نسبت داده است شکایت افترا و اگر رابطه جنسی را به شما نسبت داده شکایت قذف می توان مطرح نمود ولی توصیه می شود بدلیل رابطه زوجیت حدالامکان از طرح شکایت کیفری صرفنظر نموده است و بصورت توافقی نسبت به طلاق اقدام بفرماید . موفق باشید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر قصد ادامه زندگی دارید و همسرتون رو دوست دارید به خاطر رابطه زوجیت از شکایت منصرف شوید
اگر هم غیر این است که به عنوان توهین و افترا شکایت نمایید

یک وکیل

با سلام در خصوص ترک منزل دادخواست الزام به تمکین دهید و در خصوص تهمت های ناروا می توانید با شهادت شهود شکایت افترا مطرح نمایید که البته چندان توصیه نمی گردد.

یک وکیل

سلام. بله به جرم تهمت و افترا می توانید از ایشان شکایت نمایید و بعلت ترک منزل دادخواست عدم تمکین تقدیم دادگاه نمایید.

یک وکیل

سلام " اگر همسرتان به گفته خودتان بیماری اعصاب و روان دارد و یا اینکه به وی علاقه مند هستید و به تعبیری دوستش دارید نسبت به اتهامات وی گذشت نمائید که بخشش از بزرگان است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید
در این خصوص می توانید به موجب تهمتو یا نشر اکاذیباز هر شخص ولو همسرتان شکایت کیفری نمایید چرا که روابط خویشی مانع رسیدگی دادگاه ها برای احقاق حق و دفاع از افراد نمی شود
در صورت نیاز به تدوین شکواییه و یا لایحه مرتبط می توانید با همکاران محترم دادراه و یا اینجانب تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)