مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

چگونگی نوشتن استشهاد محلی و شکواییه در خصوص تهمت و افترا را میخواهم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تهمت وافترا عناصری وشرایطی دارد که تا تمام آنها محقق نشود نتیجه مطلوب عاید نمی شود .لذا .با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر محترم شما میتوانید بصورت مشخص از طریق احدی از همکاران نگارشات حقوقی خود را درخواست کنید تا تنطیم و برایتان ارائه گردد.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با توجه به موضوع و شرایط ان نوع نگارش متفاوت خواهد بود
بهتر است در این خصوص با احدی از همکاران در خواست خود را مطرح نمایید

یک وکیل

سلام" موضوع تخصصی است توصیه می شود امر را در حوزه قضایی خود به وکیل دادگستری متخصص و متعهد بسپارید تا در صورت فراهم بودن شرایط مادی ، قانونی و معنوی وقوع بزه افترا ، امکان حصول نتیجه افزایش یابد .

یک وکیل

با سلام با توجه به اینکه موضوع هر شکایت و ادله آن متفاوت است به طبع آن متن شکایت نیز متفاوت خواهد بود اما علی الاصول نام و نام خانوادگی شاکی و متشاکی و آدرس آنها و محل و تاریخ وقوع جرم و مختصر شرح واقعه از ضروریات است.

یک وکیل

با همکاران هم نظر ها هستم بهتر است مشاوره حضوری داشته و یا برای نگارش متن مورد نظر به همکاران مراجعه بفرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد
از یک وکیل تقاضای نگارش آن را بنمایید...