مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

من و خانمم قرارداد یک ساله داریم که تموم شده حدود 10 روز هست تمام شده سرایدار هستیم برای قرارداد خانمم تو متن نوشته شده تعهد سه ساله ولی ما میخوایم بریم سفته هم داریم برای ضمانت چیکار کنیم واقعا واقعا خسته شدیم از سرایداری

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت استرداد سفته اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که پس ندادند دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بر ایاس قرارداد عمل شود مگر اینکه توافق کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اجبار شما به کار نیست
استعفای خود را کتبا یکماه زودتر اعلام دارید