مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد فروش

سلام

مادر بزرگ بنده قسمتی از ملک شخصی خود را در حدود 60 سال قبل به صورت صوری جهت اخذ وام به نام شوهر خواهرش میکند. در واقع اصلا معامله واقعی نبوده و فقط برای اینکه شوهر خواهرش نیاز به دریافت وام بانکی داشته و باید یک قرارداد خرید ملک ارائه میکرده این کار انجام شده.

قرار بر این بود که بعد از انجام کار و اخذ وام قرارداد به مادر بزرگم تحویل داده شود تا مادر بزرگم آن را پاره کند اما شوهر خواهرش وقتی وام را می گیرد می گوید که خودش قرار داد را پاره کرده و داخل جوی آب انداخته است ولی گویا در واقعیت این کار را نکرده و قرارداد را نگه داشته.
اکنون شوهر خواهر مادر بزرگم و مادر بزرگم و خواهرش همگی فوت کرده اند.

حال بعد از 60 سال نوه آن شخص امده و قرارداد را اورده و می گوید گویا پدر بزرگ ما قسمتی از ملک شما را خریداری کرده و باید به ما بدهید.!!!. و هرچه میگوییم معامله صوری بوده می گوید به من ربطی ندارد و من مدرک دارم!!.

مادر بزرگ بنده فوت کرده است و سایر فرزندان مادر بزرگم هم فوت کرده اند.

اکنون تکلیف ما چیست؟ همه میدانیم که آن قرارداد و معامله اصلا صوری بوده(البته درج نشده صوری ولی برای کمک به اخذ وام بوده و اصلا خریداری صورت نگرفته و مبلغی پرداخت نشده).
آیا میتوانیم ادعای صوری بودن قرارداد را بکنیم و اینکه اگر واقعا معامله ای انجام گرفته بود چرا این 60 سال نیامدند؟ چون خودشان میدانستند که واقعا معامله نبوده و صوری بوده؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اصل بر معتبر بودن قراردادها و معاملات بین افراد هست مگر خلافش ثابت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حصول نتیجه بستگی به دلایل و شواهدی ابرازی به دادگاه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید دلایل خود را به دادگاه ارایه کنیدو و ادعا خود را ثابت کنید