مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سرایدار

سلام من مدت 2سال سرایدار آپارتمان در شیراز هستم ولی نه قرارداد بیمه و حقوق طبق قانون به من نمیدهن چه کار کنم ممنون

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

سلام شما حق طرح دعوی بابت حقوق و مزایا طبق قانون کار را دارید از طریق مراجع حل اختلاف محل اشتغال اقدام نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مانعی وجود ندارد می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به اداره کار مراجعه کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار حقوق خود را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار و امور اجتماعی می توانید شکایت کنید