مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

سلام وقت بخیر من یه دختر 20 سالم
دانشجو هم هستم ولی برادرم خیلی اذیتم میکنه چ با الفاظ و فحش و چند روز پیشم منو کتک زد و کلا عین برده ام هر چی گفتش و باید گوش کنم
خسته شدم دیه چ‌کاری باید کرد حتی چند بار قصد خودکشی داشتم نمیدونم چیکار کنم
میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید و اگر فایده نداشت بابت توهین و 2رب و جرح میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و پیگیری کنید.
در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید در زمان درگیری با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با مراجعه به دفتر خدمات قضایی با عنوان ضرب و شتم و توهین و فحاشی شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید