مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

من میخواهم از برادرم به دلیل آزار فیزیکی فحاشی و تهدید کردن شکایت کنم ایشون سی و هشت سال سن دارد و من 25 سال هستم پدرم فوت شدن و به من زور میگن حرف میزنم دست بلند میکند و خیلی میترسم بلایی سرم بیاد آیا میتونم با صورت مخفیانه شکایت کنم از ایشون ؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه ضرب و جرح منتهی به مجروحیت شما شده است ،با اخذ نامه کلانتری گواهی پزشکی قانونی مبنی بر جراحات وارده را اخذ کنید و سپس با طرح شکایت ایراد ضرب و جرح عمدی ، تهدید و فحاشی ،تز برادران شکایت کنید و شهود و دلایل خود را نیز به دادسرا ارائه دهید .
موفق باشید