مشاوره حقوقی رایگان - تهمت فحش افترا زدن به محارم

با سلام بنده برادری دارم که ایکاش نداشتم
ایشان متاهل هستن ومن وخواهران خصوصاومادرم از دست فحش های زشت و رکیک افترا آزار و اذیت های تلفنی و پیامکی ایشون به ستوه امدیم بنده الان میخام ازشون به دلیل دادن فحش های بسیار زشت و رکیک افترا وبردن ابرو نزد این وان وتهمت هم پیامکی هم تماس وهم حضوری شکایت کنم باید به کجا مراجعه کنم تا دهنش رو ببندم برای همیشه یکی از فحش هایی که بهمون میده میگه من باهاتون همبستر شدم بنده هم متاهل ودارای همسر فرزند میباشم ممنون میشم راهنمایی کنید واینکه مجازاتش چی هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا شکایت به دادسرا به اتهام ، افترای زنای با محارم (قذف)، توهین، تهمت، تهدید، مزاحمت تلفنی و فضای مجازی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عناوین مجرمانه افتراء(زنای با محارم)، توهین به اشخاص عادی، تهدید و مزاحمت تلفنی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکواییخ بابت قذف ثبت کنید