مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و کتک زدن برادرم نسبت به من و پدر و مادرم

سلام و درود
برادری دارم که در ماه های گذشته مرا و پدر مادرم را مورد ضرب و شتم قرار داده. در محیط خانه ارامش را سلب کرده به طوری که من و پدر و مادرم بیشتر در خانه پدر بزرگم زندگی میکنیم. ولی پدر مادرم هیچگونه اقدامی برای بهتر شدن اوضاع نمیکنند. من چگونه میتوانم از راه قانونی اقدام کنم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانیم تحت عنوان ضرب و شتم شکایت کیفری مطرح نماید