مشاوره حقوقی رایگان - کارگر و کارفرمایی، تخلف هیاتهای تشخیص و تجدید نظر

سلام. کارفرمای من طی صورتجلسات متعدد و حسابرسی، مطالباتم را تایید کرده و هرسال یک قرارداد دارم که قرارداد سال 96 و 97 خودش امضا کرده است. ولی حقوق ماهانه م قطع کرد و دوماه مرتب مرا تهدید کرد یا باید از مطالباتت صرفنظر کنی یا حقوق که نمیدم حتی ادعا میکنم قراردادها و امضاها جعل است. من به اداره کار رفتم در جلسه صلح و سازش، بمن و ایشون گفتند قراردادها معتبرست و کارفرمای فعلی باید به تعهدات کارفرمای قبلی عمل کند. با اینکه اصل قراردادها و اصل مدارکم به هیات تشخیص دادم، انها پس از مطالعه، کپی انها را برداشتند و گفتند با اصل برابراست و برای مطالعه کفایت میکند. اما در حکم تشخیص، براساس حداقل حقوق قانون کار حساب کرد. صدایش ضبط کردم که چند بار گفتم من برای هرسال یک قرارداد مستقل دارم. اما ایشون مرتب اصرار میکند اینها را ولش کن چون حکمی که من نوشتم خیلی بهتر به نفع تو هست. آخرش حکم داد و اعتراض کردم. در تجدید نظر هم اصل قراردادها به پنج نفر قضاوت کننده دادم و انها مجددا کپی انها برداشتند. ولی کارفرما گفت امضای من نیست. من بیش از بیست مدرک با امضای خودش ارایه کردم و هیات قبول کرد اما هنگام صدور حکم به کارفرما دوماه یک هفته یک هفته مهلت میداد و درحضور خودم میگفت برو دادگستری ادعا کن جعل است و دستوری برایم بیاور، اما بمن که هرروز بدفترش میرفتم و پنج مرتبه هم اصل قراردادها بهش نشان دادم و حتی یکبار رئیس اداره هم گفت براساس مدارک که من مطالعه کردم، حق باشماست. اما هیات تجدید نظر چون بدون مدرک نمیتوانست اتهام توسط کارفرما قبول کند، بازهم نوشت چون ما اصل قراردادها ندیدیم و کپی را رویت کردیم، لذا براساس انها حقوق و... محاسبه نکردیم. علنا بدون دلیل و مدرک، قراردادها را نادیده گرفت تا دیوان عدالت ماهها وقتم گرفته شود و حقوقم هم که گفتم نمیدهد، اصلا دستوری در حکم نداد. ایا فایل صوتی هیات تشخیص که نام خودش هم میبرد و دقیق و حقوقی با واژه ها بازی میکند تا من فکر کنم هرچه میگوید درست است تا در حقیقت به کارفرما که پارتی داشت کمک کند، میتوانم به بازرسی اداره کار یا رئیس اداره یا دادگستری ارائه کنم ؟ یکساله حقوقم نداده و حکم هم طوری نوشته که حالا حالاها پولی دستم نگیرد. تمام حقوقم از سال 90 تا 96 نصف کرده و کل عیدی هایم که مبلغ ان کارفرما هم در قراردادها هم در چهار گواهی و توافق متمم ضمیمه قراردادها کرده را پس گرفت و یک بیستم ان در حکم نوشت و با پس گرفتن انها، حقوق و مزایایم تا نصف دی97 بدون یک ریال پول دادن بمن، کسر کرد. لطفا بفرمایید چگونه باید از حقم دفاع کنم که دوباره یکسال دیگر طول نکشد؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام متاسفانه بحث شما بسیار پیچیده شده است و صرفا با توجه به فرمایشات شما نمی توان اظهار نظر قطعی نمود و بهتر آن است که با مطالعه مدارک و دلایل شما موضوع را بررسی نمود.