مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی طرحی و شرکتی بدون سهمیه وزارت بهداشت

با سلام
اخباری منتشر شده مبنی بر تبدیل وضعیت نیروهای طرحی قراردادی و شرکتی بدون سهمیه وزارت بهداشت در سال 1401 میخواستم بدونم آیا این خبر از صحت برخوردار می باشد؟ در اینده این امکان وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و وقت بخیر خدمت شما خدمتتون عرض کنم فعلا در این خصوص بخشنامه صادر نشده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بخشنامه ای در این زمینه صادر نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در آینده ممکن است چنین بخشنامه ای صادر شود

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر. تاکنون بخشنامه ای در این خصوص صادر نگردیده است .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
به واحد نیروی انسانی اداره متبوع مراجعه نمایید تا شرایط و اطلاعات دقیق در اختیار شما قرار دهند

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. از ارگان مربوطه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هنوز بخشنامه ای اعلام نشده است