مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت قراردادی به رسمی

با عرض سلام و خسته نباشید بنده نزدیک به 9 سال هست که در مراکز آموزشی درمانی علوم پزشکی مشغول به کار بوده و برادر شهید نیز هستم آیا امیدی به تبدیل وضعیت شدن هست با وجود بیماری کرونا

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام اگر وضعیت شما قراردادی و یا روز می باشد بالاترین مقام مرکز پزشکی درمان �‌تواند تقاضای شمارا به وزارت علوم و آموزش پزشکی ارسال نمایند اولین آزمون استخدامی شرکت نمایید اولویت استخدام رسمی با شما با استفاده از ماده 13 قانون ایثارگران

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

نوع قرارداد و حالت استخدامی خود را بیان نکردید.اگر در بخش خصوصی شاغل باشید چنین امکانی نیست.