مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل آپارتمان موروثی

سلام
یک واحد آپارتمان از پدرم به ما ارث رسیده.ما 3 برادر یک خواهر و مادر هستیم. مادر و یکی از برادرها از قبل از فوت پدرم تا کنون در این واحد سکونت دارند و هیچ قراردادی بین وراث جهت استفاده از این واحد نداریم.

1- آیا طبق قانون مادر و برادر من ملزم به پرداخت مبلغی به عنوان اجاره این واحد هستند؟
در صورت مثبت بودن پاسخ
2- از چه زمانی این الزام بوجود آمده است؟
3- مادر و برادر من هر کدام چه سهمی از اجاره بها را باید پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تاریخ فوت اجرت المثل تعلق می گیرد که جهت دریافت اجاره بهتر است اظهارنامه ارسال کنید.

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. اگر ثابت شود تبرئی نبوده میتوانید اجرت المثل بگیرید. از زمان فوت. باید کلا پنج هشتم اجاره بها را به سایرین بدهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از زمان فوت
مازاد بر سهمشان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای مطالبه اجرت المثل از تاریخ فوت می توانید اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از تاریخ فوت ملزم به پرداخت هستند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید اجرت المثل زمان تصرف را مطالبه کنید