مشاوره حقوقی رایگان - شهود کذب

باسلام
کارفرما بابت اینکه من مهر آموزشگاه رو بهش ندادم به بنده تهمت زد و از من شاکی شد. حسابدار خودش را به عنوان شاهد به کلانتری آورد درحالیکه بنده مهر آموزشگاه را به کارشناس حقوقی اداره تحویل دادم و ایشان هم در زمان تحویل به حسابدار از ایشان رسید گرفتن که به دست خط و امضاش رسیده اما الان حتی دست نوشته و امضا خودش رو قبول نداره
حالا بنده چطوری پرونده تهمتی که بهم زده شده را پیگیری کنم ؟
تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار امضاء و نوشته خود موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی قابل تشخیص است.
شهادت کارمند به نفع کارفرما طبق قانون پذیرفته نیست و شما می توانید در دادگاه ایراد بگیرید.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام
شما با معرفی کارشناس حقوقی به عنوان شاهد یا مطلع و ارائه رسید مزبور می‌توانید از خودتان دفاع مؤثر کنید؛ هرچند بهتر بود مهر را به شخص کارفرما تحویل می‌دادید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از صدور قرار منع تعقیب برای شما، می‌توانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اقدام به جرح شاهد کنید و استناد به ذینفع بودن شاهد در شهادت به نفع کارفرما داشته باشید و امضا هم کاشناسی میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود جای نگرانی نیست برای شما تقاضای کارشناسی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد رسید و شهادت شهود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کسی که ادعای مطرح می‌کند خودش مکلف است آن را اثبات نماید می توانید درخواست خط شناسی دهید تا کارشناسی شود