مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معاوضه زمین کشاورزی

با سلام، پدر بنده در قید حیات یه قطعه زمین کشاورزی را با شخصی عوض نموده بوده دو به‌ متراژهای هم، پس از فوت طرفین وارث بیشتر از مقدار زمین مشخص شده را تصاحب نموده از طرفی ما هیچ گونه اقدام قضایی نکردیم، تا پس از گذشت چند سال از طریق دادگاه اقدام کردیم، دادگاه به دلیل گذشت بیش از یک سال از زمان تصرف زمین رای را به نفع طرفین صادره نمود، چگونه امکان باز پس گیری يا فسخ امکان پذیر هست

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
انقضای مدت تاثیری درموضوع ندارد ازطریق طرح دعوای رفع تصرف عدوانی یااعتراض به رای صادره اقدام کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان ندارد مگر طرفین حق فسخ داشته باشند