مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام. زمینی خریداری کردم توافقی با فروشنده، من هم با ماشین معامله کردم توافقی و فروختم، حالا بعد گذشت 1سال خریدار زنگ زده میگه ماشینمو میخوام و وکیل گرفته که چون زمین سود نکرده ماشین من الان ارزشش بیشتر شده. ایا اصلا حق این شکایت را دارد. من باید بابت شکایت ایشان چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به موضوع شکایت دارد اصولا خیر راه به جایی نخواهند برد البته موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر در قرارداد حق فسخ پیش بینی نشده باشد یا جهات قانونی فسخ نباشد، خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما امکان فسخ قرارداد و مطالبه ماشین وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اثبات ادعا با ایشان است شما میتوانید دلایل خود را ارایه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان فسخ قرارداد و مطالبه ماشین وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر شکایت ایشان بی نتیجه باشد