مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان حضور داوطلبانه در جبهه

با سلام.پدر بنده 6ماه و 22 روز سابقه حضور داوطلبانه در جبهه را دارد،جهت تبدیل وضعیت ارائه کردم گفتند قانون سه چهارم خورده پرونده برگشت خورده گفتن کمتر از 6 ماه میشه؟؟؟ را حلی هست؟
چند ماه میبایست سابقه حضور داوطلبانه در جبهه داشته باشد که 6 ماه محاسبه شود؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون پنج ساله ششم توسعه و قانون خدمات جامع ایثارگری سه چهارم خدمت و حضورپدر شما در مناطق عملیاتی جنگی که حداقل باید 6 ماه باشد داوطلبانه تلقی می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقریبا هشت ماه باید سابقه خدمت داشته باشد