مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی در شرکت انتقال گاز

با سلام
همسر بنده از سال 93 در شرکت انتقال گاز با ازمون استخدامی و همچنین گذراندن دوره شروع به کار کردند. قرار بر این بوده که بعد از 5 سال حکم رسمی صادر شود. در این راستا یکماه قبل ایشان را برای گزینش و سوالات شرعی فراخواندند. و گفتند حکمت صادر میشود. دوباره گفتند باید ازمون زبان و کامپیوتر و هوش هم بدهی. میخواستم ببینم امکانش هست بعد از 5سال بخواهند تعدیل کنند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت عدم موفقیت در معیار های مد نظر بله محتمل خواهد بود

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، با توجه به اینکه پست سازمانی پیمانی یک پست موقت هست و بر اساس قرارداد سالیانه استخدام صورت می گیرد ، چنانچه با مجوز دولت حذف پست به دلیل عدم نیاز اعلام شود و پست موقت جایگزین وجود نداشته باشد ، امکان عدم تمدید قرار داد پیمانی توسط اداره یا شرکت استخدامی وجود دارد ، ولی با توجه به پنج سال سابقه ، امکان تبدیل وضعیت به استخدام رسمی وجود دارد