مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام وقت بخیر یک خودرو پراید خریدم بردیم تعویض پلاک معلوم شد دو تیکه می باشد بنده شکایت کردم قاضی رای به فسخ معامله دادن و فروشنده محکوم شد الان بنده باید چیکار کنم به حقم و پولم برسم کلی هم خرج کردم ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ثمن خود را مسترد نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید با حکم فصل معامله را فسخ کنید و دادخواست مطالبه خسارت بر اساس آنچه که فاکتور دارید دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ضمن حکم فسخ استرداد ثمن معامله را نداده اید باید دادخواست استرداد ثمن معامله بدهید و با حکم دادگاه پول معامله را که به فروشنده پرداخت کرده اید پس بگیرید.

پرسشگر :

سلام وق بخیر اخه در حکم فقط زدن تاید فسخ معامله نزدن ثمن معامله ولی بنده در متن دادخواستم قید کرده بودم الان باید چیکار کنم مبلغی هم درج نکرده قاضی فقط زده شده تعزیر قانونی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بعد از اینکه رئیس صادر شد و مدت تجدید نظر به اتمام رسید و رای قطعی شد باید اجراییه آن را درخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنانچه ضمن حکم فسخ استرداد ثمن معامله را نخواسته باشیدباید دادخواست استرداد ثمن معامله را ارایه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست استرداد ثمن و خسارات وارده را نیز درخواست نمایید