مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات در آپارتمان

سلام،آیا در آپارتمان نشینی عنوانی به نام مشاعات خصوصی و مشاعات عمومی برای ساکنین وجود دارد یا خیر .ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بعضا پاسیو و ... هست که جز مشاعات هست اما در سهم اختصاصی قراردارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مشاعات عمومی مثل پا گردها و اختصاصی مثل حیاط خلوتی که فقط همان طبقه به آن راه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما بسیار کلی و مبهم است و در صورت نیاز می توانید تماس بگیرید