مشاوره حقوقی رایگان - فضای مشاع آپارتمان

سلام. ما فضای مشاعی داریم داخل حیاط که چنتا از واحدها خودروی خود را روزها و بخصوص شبها آنجا پارک میکنن و بنده به دلایلی راضی نیستم آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم به تنهایی؟، یا باید با واحدهای دیگر با هم اقدام کنیم، آیا محکوم میشوند؟
در مجموع 16واحد هستیم..ممنون از وقتی که برای بنده میزارید.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حیات جزو مشاعات هست و استفاده اختصاصی ممنوع است می‌توانید شما به عنوان تصرف غیرقانونی و ایجاد مزاحمت طرح شکایت کنید

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام وقت بخیر
هیچ یک از واحد ها حق استفاده اختصاصی از قسمت های مشاعی را ندارند در صورت اقدام به چنین کاری شما و سایر ساکنین حق شکایت دارند