مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال از نامشروع و تقلب از امتیاز

سلام بنده خانم کارمندی هستم که اقایی با وساطت همسایه باهام اشنا شده وخود رامجرد معرفی نموده و حتی جهت تحقیق به محله امده واز همسایگان پرس وجو نموده وبا بهانه اشنایی به مدت 1 سال باهام بوده خانواده اش جریان را فهمیدن با من دعوا کردن من هم علیه ایشون وخانوادش شکایت نمودم الان اقا رفته شکایت کرده که چیزهایی که در دوران اشنایی گرفته خودشان حتی شاهد و صدای ضبط شده اش راهم دارم که به عنوان تحصیل مال از نامشروع بوده دفاعیه من در دادگاه چی باشه ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید تحت عنوان تدلیس در نکاح از آن شخص شکایت کنید اما در خصوص تحصیل مال نامشروع نیاز به بررسی بیشتری دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و وقت بخیر سوال شما بسیار کلی به این سوال به این شکل مطرح کردم واقعا نمیشه پاسخ داد این که شما بخواهید یک موضوع دفاع کنید در حد دو جمله نیست باید کل شرایط پرسیده بشه سوالها بررسی بشه شرایط شما مدت زمان روابط همین‌ها بررسی بشه نوع مالی که به دست آمده چگونه به دست آمده بررسی باشد تا بتوان پاسخ شما را داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تنظیم لایحه دفاعیه از طریق سایت می توانید درخواست بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد