مشاوره حقوقی رایگان - مواجه حضوری

یکی برعلیه من شکایت گرفتن مال از راه نامشروع انجام داده در حالیکه محل سکونت بنده استان گلستان وشکایت در استان گیلان مطرح شده قبلا چند بار ابلاغ اومد نتونستم برم بخاطر فاصله و بیماریها که نیابت فرستادن استان گلستان مراجعه کردم و بعد از توضیحات و گذاشتن لایحه و نیابت خواسته بودن فیش حقوقی بذارم که گذاشتم باز الان بعد یکماه گذشتن از این نیابت از باز پرسیه گیلان ابلاغیه مواجه حضوری ابلاغ اومده برای ده روز بعد ومن باز شرایط رفتن به هیچ عنوان ندارم چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید پرونده ای هم هست که هیچ مدارکی برای اثبات حرفاشون ندارن فقط بخاطر همین حضپر پیدا نکردنها انگار همه چیرو دارن با حدسیات خودشون بزور انگار میخان ازما مجرم بسازن همه مدارک برای اثباط واحی بودن ادعاهاشون فرستادم حالا که میبینن واقعا حق بامنه باز دست بردار نیستن چنانچه باز لایحه بذارم و حضوری نرم مشکلی پیش میاد؟؟؟ ممنون لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین راهکار دراین حالت چی میتونه باشه سپاسگذارم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است حصوری بروید شاید از حساب و یا سیم کارت متعلق به شما سوء استفاده شده باشد