مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال از راه نامشروع

سلام،
با سِمَت وکیل در چهارچوب وکالتنامه رسمی و یک قرارداد بی نقص، به شرکتی قرارداد مشاوره مالی ارائه دادم.
کارفرما توسط مالک 17% سهام شرکت که همزمان رئیس هیأت مدیره بوده و داور قرارداد فیمابین من و شرکت نیز می باشد، مبلغی را مشخصا برای پرداخت مالیات 8 سال مالی به حسابی که من معرفی کرده بودم واریز نموده است، کل مبلغ دریافتی را همانروز صرف پرداخت مالیات نمودم( تصویر برگه حواله مبلغ، رسید پرداختهای مالیاتی و پرینت گردش حساب بانکی معرفی شده از طرف من که وجه به آن حساب واریز شده موجود است).
مدیر تصفیه ادعا کرده که این مبلغ از بابت حق الزحمه من پرداخت شده و داور نیز در رأی خود که رسما" به ن ابلاغ شده، این ادعا را تأیید نموده است، تأکید میکنم که مبلغ توسط خودِ داور پرداخت شده است ولی به دلیل ذینفع بودن و به منظور تحصیل مال از راه نامشروع، این پرداخت را در رأی خود جزو حق الزحمه من قلمداد کرده و مرا مستحق دریافت حق الزحمه ندانسته است.
مشخصا سوال من اینست که: آیا میتوان مدیر تصفیه و بخصوص داور را به دلیل اینکه هر 3 عنصر مادی، قانونی و روانی ارتکاب به جرم محرز است، مورد تعقیب کیفری قرار داد یا نه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مخاطب عزیز موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد و اظهار نظر مستلزم توضیحات دو طرفه است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید