مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی ماده 474

سلام
ببخشید اگر کسی از طلب خودش بیشتر دریافت کند جرمش چیست؟در هنگام روند پرونده دادگاه
(در هنگامی که شکایت کردم از شخصی ایشون طلبکار بودن از من و چون چک‌های بیشتر از طلبشون اجراییه گرفته بودن من مجبور شدم ماشین پول نقد و زمین بدهم و دادگاه به ایشون تحویل داد و با نظر کارشناس مالی ایشون از من 2 میلیارد دیگر طلبکار بود ولی 5 میلیارد ازمن زمین ماشین و پول نقد گرفت و برای همه چک‌ها تاییدیه تاخیر داد و باز هم حکم گرفته بود
پرونده بعد اعتراض من به تجدید نظر رسید و استان ایشون رو محکوم به تحصیل درآمد از راه نامشروع کرده و به 4ماه زندان و برگشت مال اضافی دریافتی محکوم کرده، ایشون اعاده دادرسی دادن که عمل ارتکابی جرم نیست بند 7 ماده474
میخواستم بدون اعاده دادرسی ایشون به نتیجه ای میرسد؟
درضمن ایشون چک‌های دیگری هم داشتند که برگشت و اقدام کرده و حق خودشون می‌دونستند که قاضی گفت شما اضافه دریافتی داری ولی باز همچنان اصرار داری که همه چک‌ها رو باید پاس کنی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد