مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم مبایعه نامه باغ پسته

پدر بنده زمین را با مبایعه نامه به بنده در سال 97 فروخته با مبلغ ذکر شده .. حال برادر بنده یک مبایعه نامه آورده یک سال قبل من این را گرفته .. حال منو راهنمایی کنید که چه کاری بکنم ..

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر هردو سند عادی دارید وتاریخ مبایعنامه برادر مقدم است مالکیت از ان برادر است لذا می توانید از پدر بابت فروش مال غیر شکایت کنید یا از طریق حقوقی ابطال معامله فضولی واسترداد ثمن وخسارات را دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر مبایعنامه ای که تاریخ آن مقدم است معتبر میباشد اگر تاریخ مبایعنامه شما مقدم است میتوانید اطال مبایعنامه برادرتان را به جهت فضولی بودن بخواهید و اگر سند برادرتان مقدم است باید از پدرتان به دلیل فروش مال غیر شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طبق قانون قرارداد مقدمه قراردادی کردن نوشته شده در اینجا یعنی قرارداد برادر شما معتبر اما در صورتی که به صورت قانونی تنظیم نوشته شده باشه
جل صورت نگرفته باشه تاریخ گذشته زده نشده شرایط پرداخت مشخص باشه جهت توضیحات بیشتر می توانید که از مشاوره حقوقی حضوری استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود برادر شما به فرض صحت مستنداتش مقدم تر است، شما علیه فروشنده میتوانید دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی قابل تشخیص است که جعلی می باشد یا نه.